Me ollaan Ekolla.

Hauska nähdä!

Tarinamme

Ekolla on vuonna 2021 perustettu yritys, jonka tarina sai alkunsa meidän neljän naisen unelmasta olla yrittäjiä. Meitä on aina yhdistänyt unelma omasta yrityksestä ja intohimo tehdä asioita omalla tavalla. Ekollassa inspiraation lähteenä on toiminut ajatus kestävemmästä kuluttamisesta, tasa-arvosta sekä intohimo hyvinvointia kohtaan. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus osallistua päivittäisillä kulutusvalinnoillaan kestävän kehityksen edistämiseen arjen luksusta ja tyyliä unohtamatta. Vaikka sheivaaminen onkin osa meidän neljän arkea, emme pidä sitä pakollisena asiana. Haluamme kuitenkin sheivaamisen olevan helppoa, edullista ja vaivatonta niille, joille sheivaaminen on osa elämää.

Jokaisella meillä neljällä on oma paikkamme Ekollassa, jonka avulla pääsemme toteuttamaan itseämme ja oppimaan uutta joka päivä. Toivomme Ekollan tarjoavan jokaiselle yhteisön jäsenelle palan luksusta arjen keskelle ja inspiroivan naisia lähtemään toteuttamaan omia intohimojaan rohkeasti. 

Rakkaudella,

Ida, Nella, Moona ja Sussu💜

Ekolla mediassa

Jyväskyläläiset nuoret naiset muuttavat maailmaa karvanpoistohöylä kerrallaan – "Pieni, mutta tärkeä muutos"

30.5.2022

Lue

Karvanpoistosta syntyi idea, ja nyt opiskelijoiden yritys myy biokomposiitista valmistettuja höyliä – "Villi unelmamme on tehdä exit"

28.3.2022

Lue

Kasvu Open auttaa 232 yritystä kasvamaan – katso lista Keski-Suomesta mukaan valituista yrityksistä

27.4.2022

Lue

Tilaa uusi starttipakettimme