Ihoja on erilaisia, Ekolla sopii jokaiselle

Ekolla on meille kaikille, jotka haluamme sheivaamisen olevan helppoa, edullista ja miellyttävää. Ansaitsemme sheiverin, jolla ajelemme ihokarvamme hellästi ja helposti. Sheiverin, joka kestää aikaa ja sopii kylpyhuoneeseemme. Ekolla on kaikkea tätä. Kun liityt tilaajaksi, toimitamme uusia teräpäitä juuri silloin kun itse haluat! Enää ei tarvitse muistaa ostaa uusia (ja kalliita) teräpäitä kaupasta ja sheivata kerta toisensa jälkeen tylsillä terillä kotona.

1. VAIHE
VALITSE VÄRISI

Valitse lempivärisi neljästä upeasta väristä. Rakastatko hillittyä valkoisen väriä vai haluatko lisäväriä kylpyhuoneeseen? Starttipakettiin kuuluu myös kaksi sheiverinterää ja yhteensopiva pidike.

2. vaihe
Valitse kuinka USEIN TARVITSEN UUSIA VAIHTOTERIÄ

Yksi sheiverimme salaisuuksista on 5 teräiset vaihtoterämme, jotka ovat suunniteltu herkkää ihoa ajatellen!

Valitse sinun sheivausrutiineihin sopiva tilausväli. Voit muuttaa vaihtoterien toimitustiheyttä, jättää toimituskerran väliin, laittaa tilauksesi tauolle tai peruuttaa sen, milloin tahansa. – ei sitoutumispakkoa.

Sinulta veloitetaan 14,90€ jokaisesta tilauksesta valitsemasi toimitusvälin mukaan.

3. vaihe
Ota rennosti

Istu alas ja ota rennosti! Toimitamme Ekolla Starttipaketin antamaasi osoitteeseen ilmaiseksi ja tietysti kauniisti pakattuna. Toimituksessa menee noin 5 arkipäivää.💜

Ketä on Ekollan takana?

Lue meidän tarinamme Ekollasta