Onko sinulla kysymyksiä?

Me autamme.

Ekolla

Ekolla on sheivaukseen keskittynyt suomalainen yritys. Ekollassa inspiraation lähteenä on toiminut ajatus kestävemmästä kuluttamisesta, tasa-arvosta sekä intohimo hyvinvointia kohtaan. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus osallistua päivittäisillä kulutusvalinnoillaan kestävän kehityksen edistämiseen arjen luksusta ja tyyliä unohtamatta.

Ekollan on perustanut neljä nuorta
naista Ida, Susanna, Moona ja Nella. Voit lukea meistä lisää Tarinamme kohdasta.

Kehitimme Ekollan – 5-teräisen (ja 100 % vegaanisen) höylän,
joka on suunniteltu erityisesti meille kaikille, jotka haluamme sheivaamisen olevan helppoa, edullista ja miellyttävää.

Tarjoamme sinulle täydellisen sheivauskokemuksen Starttipaketissamme. Pakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi, teräksisen sheiverin lempivärissäsi, seinäpidikkeen ja kaksi vaihtoteräkasettia. Näillä laadukkailla tuotteilla saat sujuvan ja tasaisen sheivauksen joka kerta.

Kun tilaat Starttipaketti -aloituspakkauksen, jatkuu tilauksesi automaattisesti Ekollan-sheiverinterien kestotilauksena, jotta uusi sheiverisi pysyy terävänä jatkossakin. Jokainen vaihtoteräpakkaus sisältää neljä vegaanista vaihtoterää. Vaihtoterien geelityynyn hellävarainen ja rauhoittava koostumus ei ärsytä tai kuivata ihoa. Vaihtoterien 5 terää takaa tarkan ja tasaisen sheivauksen! Sheiverinterät toimitetaan suoraan postilaatikkoosi (ja toimitushan on aina ilmainen!)

Voit itse päättää, kuinka usein haluat lisää vaihtoteräkasetteja – joko 60, 90 tai 120 päivän välein. Tilausten maksu hoituu automaattisesti valitsemasi maksutavan avulla. Etkä sitoudu mihinkään! Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.💜 Tilaustasi voit muuttaa itse omalta käyttäjätililtäsi.

Kyllä, Ekolla on 100 % cruelty-free, eli emme testaa tuotteitamme eläinkokein. Ekolla, tavarantoimittajamme tai tuotteisiimme liittyvät kolmannet osapuolet eivät testaa tuotteitan eläinkokein. Olemme valinneet kumppanimme tarkoin ja vaadimme, että he noudattavat yhteisiä arvojamme. Tarkistamme säännöllisesti, että näin myös tapahtuu.

Tilaaminen ja toimitus

Tavalliset toimitusajat vaihtelevat 4–9 päivän välillä. Huomaathan, että toimitusaika voi vaihdella kysynnän ja tuotteiden varastosaldon mukaan esimerkiksi kampanjoiden aikaan.

Toimitus kotimaan sisällä on ilmaista. Tällä hetkellä toimitamme kaikkialle Suomessa. Pyrimme pian laajentamaan toimintaamme myös ulkomaille.

Kaikki hinnat verkkosivuillamme sisältävät ALV:n eli arvonlisäveron.

Saat erillisen tilausvahvistuksen sähköpostitse kun aloitat kestotilauksen tai kun lisäät tilaukseesi uuden tuotteen. Seurataksesi tilauksiasi, kirjaudu omalle käyttäjätilillesi ja näet seuraavan suunnitellun toimituksen kohdassa omat tilaukseni.

Näet arvioidun toimitusaikasi tilausvahvistuksesta tai tililläsi olevasta tilausvahvistuksesta. Joskus toimitus voi kestää hieman kauemmin. Ota yhteyttä meihin, jos olet odottanut yli 4 arkipäivää viimeisimmän arvioidun toimituspäivän jälkeen. 💜

Valitettavasti emme voi tehdä muutoksia jo käsiteltyihin tilauksiin, mutta laita meille tilausnumerosi viestillä osoitteeseen hello@ekolla.fi ja teemme parhaaksemme auttaaksemme sinua.

Me tarkistamme tilanteen mielellämme, ota meihin yhteyttä hello@ekolla.fi.

Tottakai voit! Ekolla Starttipaketti on loistava lahjaidea! Huomioithan vain tilatessa, että laitat toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoitteen.

Voit tehdä myös pelkän vaihtoterätilauksen. Löydät vaihtoterät tästä linkistä.

Palautus ja hyvitys

Sinulla on aina 14 päivää aikaa palauttaa pakettisi – laitathan meille viestillä tilausnumerosi osoitteeseen hello@ekolla.fi niin annamme sinulle tarkemmat palautusohjeet.

Jos Ekolla-tuotteesi ei vastannut odotuksiasi, haluamme korjata asian! Ota meihin yhteyttä ja kerro, mikä meni vikaan.

Kestotilaus

Kestotilauksen avulla sinulta ei ikinä lopu uudet terävät teräpäät. Ensin saat aloituspakkauksen, joka sisältää varren, seinäpidikkeen sekä kaksi vaihdettavaa teräpäätä. Tämän jälkeen lähetämme kotiisi teräpaukkauksia valitsemasi toimitusvälin puitteissa. Jokainen teräpaukkaus sisältää neljä vaihdettavaa teräpäätä. Postitus on ilmainen ja voit peruuttaa tilauksesi
milloin vain. 

Täyttöpakkauksessa
on aina neljä vaihdettavaa teräpäätä. 

Voit tauottaa tai peruuttaa tilauksesi käyttäjätililläsi kohdassa Halllitse tilauksiasi.

1. Mene ensin kohtaan "Tilaukset"

2. Klikkaa "Aktiiviset tilaukset"

3. Löydät sivun alaosata "Peruuta tilaus"

Ethän unohda, että voit myös helposti muuttaa tilaustesi toimitusväliä tai vaihtaa seuraavaa toimituspäivääsi niin halutessasi.

Käyttäjätilisi hallinnoi tilauksia kohdassa voit:

- Muuttaa toimituspäivää

- Siirtää seuraavan toimituksesi ajankohtaa eteenpäin

- Tilata yksittäisiä tuotteita tai lisätä niitä kestotilaukseesi

- Muuttaa toimitusväliä (60, 90 tai 120 päivää)
- Päivittää henkilökohtaisia tietojasi ja muuttaa salasanaa
- Päivittää tilaustesi toimitusosoitteita
- Päivittää maksutietojasi
- Tauottaa tai peruuttaa tilauksiasi

Kun on seuraavan sheiverinterätoimituksesi aika, maksu veloitetaan automaattisesti määrittelemälläsi maksutavalla. Kun maksu on mennyt läpi, pakettisi lähetetään. Maksun veloittamisen ja paketin saapumisen välillä voi siis mennä muutamia päiviä.

Voit lisätä uusia maksutapoja Ekolla-käyttäjätilillesi kohdassa Hallinnoi tilauksia→ Maksutavat.

Kun tilaat Starttipaketti -aloituspakkauksen, käynnistyy kestotilaus automaattisesti. Voit kuitenkin kirjautua helposti omalle asiakastilillesi heti tilauksen tehtyäsi ja kohdassa Asiakastili → Hallinnoi tilauksiasi itse tauottaa tai peruuttaa kestotilauksesi. Voit myös siirtää seuraavaa toimitustasi eteenpäin, jos haluat testata Ekollaa rauhassa ennen uutta terätoimitusta.

Tämä voi johtua siitä, että valitsemasi maksutapa ei ole enää käytettävissä. Klikkaa käyttäjätililläsi kohtaa Hallinnoi tilauksia→ Maksutavat, niin voit tarkastella maksutietojasi. Jos tilauksesi ei maksutapaa päivittämällä aktivoidu, ota meihin yhteyttä hello@ekolla.fi, niin autamme sinua!

Tuotteet

Teräpään vaihtaminen on helppoa! Ensin paina varsiosan yläpäässä olevaa nappia ylöspäin, jotta saat vanhan teräpään irti. Seuraavaksi paina uusi teräpää tukevasti varteen kiinni. Kun kuulet klikkauksen uusi teräpää on kiinnitetty ja voit nauttia taas sulavasta sheivauksesta! Well done!😊 Ja älä unohda ottaa suojakoteloa pois!

Seinäpidikkeen kiinnittäminen käy käden käänteessä! Ensiksi varmista, että kiinnityspinta on tasainen sekä kuiva. Irroita seinäpidikkeen takapuollella olevan tarran suojus. Paina seinäpidikettä seinään kiinni hetken ajan. Odota vielä lopuksi noin 15 minuuttia ennen kuin asetat uuden sheiverisi varren siihen. 

Kyllä, kaikki tuotteemme ovat vegaanisia.

Teräosat tulee lajitella sekajätteeseen. Olemme parhaillaan tutkimassa mahdollisuuksia kierrättää sheiverinterämme. Valitettavasti meillä on vielä muutamia lakiteknisiä esteitä, jotka estävät kierrätyksen sujuvan täysin ongelmitta. Olemme kuitenkin aktiivisesti työstämässä ratkaisua tähän ongelmaan ja toivomme, että tulevaisuudessa parannamme tällä merkittävästi koko alaa. Tulevaisuudessa tavoitteemme on olla täysin päästöneutraaleja ja ilmastopositiivisia.

Ota meihin yhteyttä ja laita mukaan tilausnumerosi sekä sheiverisi väri.

Saadaksesi ilmoituksen siitä, kun odottamaasi tuotetta on jälleen saatavilla, syötä vain sähköpostiosoitteesi sivun alalaidan kenttään niin kerromme kun tuotteita on jälleen saatavilla.

Voit käyttää Ekollan sheiveriä koko vartalollesi! Tuotteemme on suunniteltu niin, että se sopii myöskin kaikenlaisille ihoille. Geelityynyn ansiosta ajat ihokarvasi hellästi ja helposti. 

Pidäthän Ekolla sheiverin pois vedestä ja kosteista paikoista käyttökertojen välillä. Käytä seinätelinettä ripustaaksesi Ekolla sheiveri suihkuun (sellaiseen kohtaan, jonne vettä ei roisku). Ai niin ja yksi juttu vielä: sitä muovista koteloa, jossa terät toimitettiin, ei pidä käyttää enää terän käyttöönoton jälkeen.

Jokainen ihminen sheivaa eri lailla, teräpään käyttöikä on kiinni omasta sheivaustottumuksesta. Me suosittelemme vaihtamaan teräpään noin kahdeksan sheivauskerran jälkeen, jotta saat parhaimman ja sulavimman sheivauskokemuksen! Sheiverin säilytys seinäpidikkeessä pidentää teräpään käyttöikää, sillä se pitää sheiverin kuivana. 

 

Eikö kysymykseesi löytynyt vastausta? Laita meille viestiä tästä niin keskustellaan lisää!